Veelgestelde vragen

Zo af en toe komt er een vraag binnen die wij vaker horen. Deze zullen we hier plaatsen om u te helpen.

————————————————————

Hoe kan ik mijn bank- of adresgegevens aanpassen?

Dit doet u door een e-mailtje te sturen naar onze penningmeester; deze beheert het ledenbestand. Zijn e-mail adres is: ewalta@bc-tytsjerksteradiel.nl.
U kunt natuurlijk ook even uw gewijzigde gegevens persoonlijk aan een bestuurslid geven.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Dit doet u door het afmeldingsformulier (download hier) in te vullen en dit op te sturen naar onze penningmeester; deze beheert het ledenbestand. U kunt het inscannen en opsturen naar: ewalta@bc-tytsjerksteradiel.nl. Of per post naar Ledenadministratie BCT, Kobbeflecht 145, 9254 AD Hurdegaryp sturen.
U kunt natuurlijk ook even uw opzeggingsformulier persoonlijk aan een bestuurslid geven.

Let op! U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig opzeggen van uw lidmaatschap. U dient uiterlijk vier weken voor het einde van het verenigingsjaar op te zeggen.

Mijn kind kan niet naar de training komen, waar meld ik hem of haar af?

Onze jeugdbegeleiders stellen afmeldingen vooraf bijzonder op prijs! U kunt hen op het volgende e-mail adres bereiken! trainer@bc-tytsjerksteradiel.nl. Dit mag ook via WhatsApp!

Ik zit in een rolstoel, kan ik mij aanmelden bij de club?

Jazeker! U bent bij ons van harte welkom, en we zijn goed op de hoogte van de spelregels voor rolstoelgebruikers. Alle sporthallen waar wij spelen zijn (min of meer) rolstoeltoegankelijk. Hoewel badmintonnen in een gewone rolstoel in principe mogelijk is, is een sportrolstoel aan te bevelen. Bel of mail ons gerust voor meer informatie!

Is er nog steeds badminton in Burgum na de brand in sporthal ‘de Westermar’?

Ja, in sporthal ‘De Wetterstins’. We zijn zeker van plan terug te keren naar de vernieuwde Westermar, maar de gemeente heeft eerst de tijd nodig om een alternatieve sportlocatie te bouwen. In verband met de beschikbare ruimte in de diverse sporthallen in de gemeente zijn wij deels ook uitgeweken naar andere dorpen. Klik hier voor een actueel overzicht van de speellocaties.