Slottoernooi Dorpencompetitie NOF23 april 2022

Badminton NOF Slottoernooi 23 april 2022

Hierbij willen we jullie graag uitnodigen voor het Dorpencompetitie NOF Slottoernooi op zaterdag 23 april 2022. Dit vindt plaats in sporthal De Hege Fiif in Hurdegaryp. Alle leden van de deelnemende dorpencompetitie verenigingen kunnen zich inschrijven.

Senioren kunnen zich bij voorkeur aanmelden via onderstaand formulier. Op basis van de opgegeven speelsterkte streven wij naar een zo optimaal mogelijke indeling. Er wordt gespeeld in mix- en dubbel-partijen. Minimale leeftijd voor deelname aan het seniorentoernooi is 17 jaar. Eventueel is het ook mogelijk als vereniging je deelnemende senioren in één mail aan te melden o.v.v. speelsterkte per deelnemer.

Jeugdleden kunnen zich aanmelden via de mail. Bij voorkeur worden alle deelnemende junioren in één mailtje door trainer/begeleider opgegeven o.v.v. leeftijd en speelsterkte.

De jeugd start om 9.00 uur, graag om 8.45 uur aanwezig zijn. De eerste wedstrijden voor de senioren starten om 10.00 uur, hiervoor graag om 9.45 uur aanwezig zijn. De prijsuitreiking voor de senioren zal rond 16.00 uur plaatsvinden in de kantine. Tevens volgt dan de prijsuitreiking van de dorpencompetitie. De wedstrijden van de jeugd zullen rond 12.00 uur gespeeld zijn en de prijsuitreiking hiervan vindt dan ook plaats tijdens de pauze tussen 12.30 uur en 13.00 uur in de kantine.

Kosten voor deelname bedragen € 7,50 voor senioren en € 5,= voor jeugd. Te voldoen aan de zaal.

Wij verheugen ons op een sportief toernooi en een gezellige dag.

Met sportieve groet,
namens de organisatie

Coby Fonk
cfonk@hotmail.com

E-mailadres *

Voornaam *

Achternaam *

Geslacht *
Man
Vrouw
Geboortedatum
niet verplicht

Naam vereniging *

Plaats vereniging *

Speelsterkte *
Recreant
Dorpencompetitie A
Dorpencompetitie B
Dorpencompetitie C
Een kopie van je antwoorden wordt gemaild naar het adres dat je hebt opgegeven.

Verzenden

Formulier wissen

Verzend nooit wachtwoorden via Google Formulieren.

reCAPTCHA

Deze content is niet gemaakt of goedgekeurd door Google. Misbruik rapporteren – Servicevoorwaarden – Privacybeleid